2008

2008: Start Speed Academy & On Tour


Fanzonely Jong Talent: Maarten Overdijk en Simon Knap
Overige coureurs: Niels Hartvelt, Christian Dijkhof
Resultaat BRL kampioenschap: 17e (11 races), 12e (6 races), 2e, 18e (4 races)

Na 3 lichtingen van afgestudeerde studenten krijgt Fanzonely in het vierde jaar steun van de HTS Autotechniek uit Arnhem en ROC Aventus. Deze scholen lopen voorop met het bieden van extra kansen aan jong talent. Samen gaan deze partijen op zoek naar high potential studenten die hun talent verder willen ontwikkelen. Het doel is deze studenten te motiveren en stimuleren hun talent te benutten en daarmee met een voorsprong de maatschappij in te gaan.

 

Met ingang van 10 april 2008 vestigt Fanzonely zich in de Hi-street van ROC Aventus in Apeldoorn. Deze innovatieve straat past goed bij Fanzonely's ideaal; in het hart van de omgeving van de student, met een professionele uitstraling en de juiste instelling. De Speed Academy, zoals het ontwikkelingstraject gaat heten, wordt hiermee een unieke mogelijkheid voor studenten, opleidingen en bedrijven om te investeren in hun eigen toekomst.  

Met de Speed Academy als uitvalsbasis gaan Fanzonely, de HTS Autotechniek en ROC Aventus in 2008 “on tour” naar jong talent. Diverse middelbare scholen worden aangedaan om scholieren kennis te laten maken met de autotechniek en de mogelijkheden die hier voor de aankomende student liggen. Hierover is een film gemaakt die laat zien hoe jonge talenten hun talent omzetten in een supreme skill.  

< Historie