In het kort...

Fanzonely: Racing team & VIP Hospitality

Fanzonely is een bedrijf met de roots in de autosport, opgezet door liefhebbers van bijbehorende geur, geluid en snelheid. Gegrepen door de in de autosport gewone inzet, focus en samenwerking.

Racing Team

Fanzonely is actief als raceteam in de BRL Light Serie, waar het met diverse herkenbare zwart-witte raceauto's uitkomt. Binnen het raceteam heeft Fanzonely haar Speed Academy en Jong Talent Programma, waarbij studenten Autotechniek de kans krijgen ervaring op te doen in de autosport. Daarnaast zoekt het team elk jaar naar nieuw (kart)talent dat de auto’s bestuurt. 

VIP Hospitality

Fanzonely is in het jaar 2000 gestart door Ruud Hartvelt. Fanzonely's missie is om autosportenthousiastelingen van zeer dichtbij met autosport in aanraking te brengen door uitstekende VIP Hospitality. Autosport is een gevoelssport: de geur van benzine, verbrand rubber en gillende motoren moet aan den lijve worden ondervonden. Fanzonely biedt in diverse arrangementen aan, met als uitvalsbasis een luxe VIP-skybox op circuit Zandvoort. Vanuit het hart van de actie komt u dichterbij dan ooit, of zoals Fanzonely het zelf graag zegt: “Only racing drivers get closer”.