Filmtrailer

Op zoek naar Toptalent

Vorig jaar startten de opnamen van een film over studenten Autotechniek en hun verrichtingen in het raceteam van Fanzonely. In de film komen de HTS Autotechniek Arnhem en ROC Aventus aan bod, die als opleidingen in Nederland voorop lopen met hun opleidingen voor jong talent. Diverse Fanzonely teamleden komen aan het woord over de opleiding en de manier waarop zij de geleerde theorie bij Fanzonely in de praktijk hebben gebracht. De trailer van deze film is hiernaast te zien.

Crash A1GP 2007

Centraal in de film staat de crash van Femke Terpstra, die in 2007 voor Team Fanzonely reed. Tijdens de A1GP op het circuit van Zandvoort crashte zij hard in de Audi-S-bocht. Op dat moment liet het raceteam zich van zijn beste kant zien. Focus, motivatie en doorzettingsvermogen van een goed op elkaar ingespeeld team zorgden ervoor dat de BRL Light van Femke Tersptra dezelfde middag al weer de baan op kon.

De hele film bekijken incl. exclusieve download crash

Heb jij interesse in de opleiding Autotechniek van de HTS Autotechniek Arnhem of ROC Aventus en wil je zien hoe het er in een raceteam aan toe gaat? Vul dan hieronder je gegevens in. Na het versturen van dit formulier ontvang je een email met de link naar de gehele film. Daar kun je ook de exclusieve, originele onboard beelden downloaden van de crash van Femke Terpstra tijdens de A1GP op circuit Zandvoort.


Aanvraagformulier link film


 opent in een nieuw venster  opent in een nieuw venster  opent in een nieuw venster