Stage

Stage lopen bij een raceteam?


Fanzonely is op zoek naar stagiairs. Hier krijg je de kans ervaring op te doen in de autosport. Een sport waar inzet, motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen belangrijke waarden zijn. Het behalen van resultaat staat immers voorop. Spreken deze waarden jou aan?

Fanzonely heeft veel ervaring met het begeleiden van stagiairs en afstudeerders. Je stage is afwisselend en uitdagend en je inzet is van groot belang voor het team. Bekijk de beschikbare stageplaatsen hieronder. Pas jij in het team? Vul dan het stageformulier in en upload je cv. Heb je zelf een idee voor een stage(opdracht)? Mail het dan gerust naar Ruud Hartvelt: hartvelt@fanzonely.nl.

Stageplaatsen

Loop je stage tijdens het raceseizoen, dan begin je (afhankelijk van de eisen van je school) in juni (of eerder) en gaat vervolgens het hele raceseizoen mee met het team. Moet je dus stagelopen in september, vraag dan aan je stagecoordinator of je eerder mag beginnen. In dat geval ben je uiteraard met goedkeuring van je school ook eerder klaar met je stage. Als je in januari begint met je stage vragen we je om tijdens het raceseizoen (je eigenlijke zomervakantie) ook mee te blijven draaien. Anders valt er tijdens het hoogseizoen van het raceteam ineens een hoop mankracht weg. Leg daarom je plannen vast voordat je aan je stage bij ons begint en overleg over de periode dat je ons komt versterken.

Fanzonely zoekt fulltime stagiairs voor de volgende functies:

- (Development) Engineer

Als HTS-stagiair werk je als engineer aan de doorontwikkeling van de speciale FD BRL Light. Je krijgt een eigen project toegewezen dat je tijdens je stageperiode met goed gevolg moet afronden. Na beoordeling van diverse teambazen en de klasseleiding van de BRL Light is er een kans dat jouw aangedragen verbetering ook daadwerkelijk in de hele klasse wordt doorgevoerd. Daarnaast werk je aan de BRL Light raceauto's van Fanzonely tijdens het raceseizoen met als doel natuurlijk niks minder dan het kampioenschap!

- Data logger

Voor het huidige seizoen is Fanzonely op zoek naar een datalogger. Jij bent verantwoordelijk voor het uitlezen van de data uit de raceauto's, het trekken van de juiste conclusies en bespreekt deze met de coureurs. Waar is tijdwinst te boeken? Is het verhaal van de coureur te herleiden uit de data? Harder de bocht in? Deze vragen weet jij te beantwoorden.

- Assistent Team Manager

Als Assistent Team Manager ben jij samen met de Teammanager verantwoordelijk voor de organisatie rondom het raceteam van Fanzonely. Je bent de spil tussen het kantoor in Maarsbergen en de werkplaats in Apeldoorn. Wie is waar, wanneer? Zijn de auto's, onderdelen en mensen op het juiste moment op de juiste plaats? Jij hebt het overzicht. Verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en accuratie zijn een vereiste.

- Medewerker PR/ Marketing

De functie medewerker PR/ Marketing is een zeer veelzijdige stage. Het ene weekend sta je op het circuit, dan op een beurs en dan zit je op kantoor te bellen met potentiele sponsoren. Taken zijn onder andere het plannen en uitvoeren van evenementen, schrijven van marketingplannen en persberichten en het onderhouden de website van Fanzonely. Je uitvalsbasis is het kantoor in Maarsbergen.

Stageformulier

Heb je interesse in een van de bovenstaande functies? Vul dan hier je gegevens in. We nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stage informatie
Geef hieronder aan in welke (stage)periode je beschikbaar bent, in welke functie je interesse hebt en upload je CV. 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


Meer weten over Fanzonely? Start je bezoek op onze homepage >>