Menu

Nieuws

Nieuws


27 mei 2011 - Fanzonely scrutineers beleven een geweldig DTM weekend

Zandvoort - In het weekend van 14-15 mei streek het complete DTM circus dit jaar weer neer op het Circuit Park Zandvoort. Pas één race verreden in het seizoen 2011 waardoor de uitslag van de race op Zandvoort alle kanten op zou kunnen gaan. Ook dit jaar was er een belangrijke taak weggelegd voor de scrutineers, zij vormen het technische observatieteam van de DTM. De scrutineers van Fanzonely zijn allen afkomstig van de HTS-Autotechniek te Arnhem en staan garant voor een uiterst hoog niveau.
Lees meer...

27 april 2011 - VIP Hospitality 2011

Ook voor het nieuwe seizoen van 2011 bied Fanzonely voor de evenementen die plaats vinden op het Circuit Park Zandvoort zeer bijzondere VIP arrangementen aan.
Lees meer...

2010

1 april 2010 - Dunlop protégé Michael Verhagen test bij Fanzonely: “waanzinnig!”

Enkele maanden nadat Michael Verhagen werd uitgeroepen tot winnaar van de Dunlop Drivers Cup 2009, speelden de zenuwen op zaterdag 27 maart weer even op. Het was namelijk tijd voor het tweede deel van de hoofdprijs: een test- en selectiedag bij Team Fanzonely, het huidige BRL Light kampioensteam. Eerder behaalde het racetalent uit Breda al zijn racelicentie. Tijd om die ervaringen in de praktijk te brengen.
Lees meer...

8 maart 2010 - Sterke race Fanzonely niet beloond in finale WEK

De finale van het Winter Endurance Kampioenschap, de Final 4, werd afgelopen zondag verreden op het circuit van Zandvoort. Het doel was om in de laatste race weer een podiumplaats te behalen, maar na een sterke race met uitzicht op het podium moest het team opnieuw de handdoek in de ring gooien door mechanische pech. Toch kijkt het team niet geheel ontevreden terug op het winterseizoen.
Lees meer...

27 februari 2010 - Fanzonely met Simon Knap en Christian Dijkhof naar finale WEK

Team Fanzonely komt zondag 7 maart met Simon Knap en Christian Dijkhof uit in de finale van het Winter Endurance Kampioenschap. De laatste vieruursrace, toepasselijk de Final 4 genoemd, vindt wederom plaats op het circuit van Zandvoort.
Lees meer...

8 februari 2010 - Kapot differentieel beëindigd imposante podiumreeks Fanzonely

De 4 uur van Zandvoort van afgelopen zondag verliep anders dan Team Fanzonely zich had voorgesteld. In de derde race van het Winter Endurance Kampioenschap namen de jonge, talentvolle coureurs Simon Knap en Chris Maliepaard plaats achter het stuur. Lang zag het er naar uit dat de beoogde divisiewinst voor het grijpen lag, maar met nog een krap anderhalf uur te gaan moest het team opgeven met een kapot differentieel.
Lees meer...

1 februari 2010 - Fanzonely met ijzersterke line-up naar 4 uur van Zandvoort

Team Fanzonely staat komende zondag met een ijzersterke line-up aan de start van de 4 uur van Zandvoort. Met ex-Fanzonely Jong Talenten Simon Knap en Chris Maliepaard heeft het team de Formule Ford kampioen van 2008 en BRL Light kampioen van 2009 in de gelederen. Het Jong Talent Team hoopt met de twee jonge, talentvolle coureurs goede zaken te doen in de derde race van het Winter Endurance Kampioenschap 2009-2010.
Lees meer...

15 januari 2010 - FD Focus Silhouette bewijst potentie in Nieuwjaarsrace

Op 3 januari vond de traditionele Nieuwjaarsrace plaats op het circuit van Zandvoort. Simon Knap en Christian Dijkhof pakten direct de eerste podiumplaats voor Fanzonely in 2010 door tweede te worden in divisie II en tiende algemeen. Ook de gereden rondetijden met de Fanzonely Development auto waren zeer competitief. Een analyse.
Lees meer...

8 januari 2010 - Ambitieus Fanzonely netwerkt in Apeldoorns Omnisport

Op vrijdag 11 december vond in Omnisport in Apeldoorn de jaarafsluiting plaats van Mobilé Businesskringen, een zakennetwerk dat regionaal, nationaal en internationaal acteert. Het thema van de middag was "het durven hebben van ambitie". Fanzonely eigenaar Ruud Hartvelt was aanwezig.
Lees meer...

4 januari 2010 - Fanzonely luidt jaar in met podiumplaats in Nieuwjaarsrace

Team Fanzonely is het jaar 2010 begonnen zoals het in 2009 geëindigd was. In de traditionele Nieuwjaarsrace op het circuit van Zandvoort pakte het Jong Talent Team opnieuw een podiumplaats in divisie II van het Winter Endurance Kampioenschap. Simon Knap en Christian Dijkhof werden tweede.
Lees meer...

2009

7 december 2009 - De mannen achter Chris Maliepaard part 3: Sten van Rijk

Sten van Rijk was afgelopen seizoen een vaste waarde binnen het team. Als data engineer van Chris Maliepaard en Christian Dijkhof droeg hij bij aan het succes van het seizoen. Daarnaast was hij nauw betrokken bij de ontwikkeling van de FD BRL Light en startte hij zelfs zijn eigen bedrijf op.
Lees meer...

3 december 2009 - De mannen achter Chris Maliepaard part 2: Edwin van den Heuvel

Edwin van den Heuvel kende de autosport al voordat hij aan zijn stage bij Fanzonely begon. De student van de HTS Autotechniek Arnhem was al werkzaam in de snelle wereld van de dragracing. Bij Fanzonely maakte Edwin niet alleen kennis met het nieuwe fenomeen “de bocht”, maar met een heel scala aan nieuwe omstandigheden.
Lees meer...

30 november 2009 - Chris Maliepaard finalist in Grand Prix Shootout

Fanzonely-coureur en BRL Light kampioen Chris Maliepaard heeft zich verzekerd van een finaleplaats in de Grand Prix Shootout. De competitie kent na een eerste selectieronde nog tien finalisten waarvoor een glansrijke carrière in de formulewagenracerij is uitgestippeld. De test in een Formule BMW van Räikkönen Robertson Racing is voor Maliepaard inmiddels achter de rug. Nu is het wachten op de uitslag.
Lees meer...

27 november 2009 - De mannen achter kampioen Chris Maliepaard part 1: Milan Vergeer

Ieder jaar werkt raceteam Fanzonely met nieuwe stagiairs, voornamelijk afkomstig van de opleiding HTS Autotechniek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. En met succes: in 2009 was het de talentvolle coureur Chris Maliepaard die er met de hoofdprijs vandoor ging. In “de mannen achter kampioen Chris Maliepaard” komt het verhaal van de stagiairs aan bod. Als eerste maken we kennis met Milan Vergeer, engineer van Maliepaard.
Lees meer...

12 november 2009 - Autotechniek in de spotlights op Career Day

Op dinsdag 10 november en woensdag 11 november vond in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam de Jet-Net & Universum Career Day plaats. Zo'n 3.500 leerlingen uit 4 havo en 5 vwo met een Natuur en Techniek of Natuur en Gezondheid profielkeuze kregen een kijkje achter de schermen bij topbedrijven zoals Shell, DSM, Philips, Corus, Unilever en AkzoNobel. Ook Fanzonely en de HTS Autotechniek Arnhem waren aanwezig.
Lees meer...

8 november 2009 - Fanzonely zet podiumreeks voort in WEK

De Zandvoort 500 was de eerste van vier langeafstandsraces van het Winter Endurance Kampioenschap over het circuit van Zandvoort. Ex-Fanzonely Jong Talenten Simon Knap en Dick Freebird behaalden een prima tweede plaats in hun divisie en zetten daarmee de podiumreeks van Fanzonely voort.
Lees meer...

26 oktober 2009 - Chris Maliepaard BRL Light kampioen na kat en muis spel

Fanzonely Jong Talent Chris Maliepaard heeft in de allerlaatste race van het seizoen op het TT-circuit van Assen het kampioenschap in de BRL Light Series behaald. Na een geweldig seizoen mocht Team Fanzonely gisteravond dan eindelijk de champagne ontkurken.
Lees meer...

19 oktober 2009 - Chris Maliepaard: “alles of niks, maar gegokt en verloren”

Chris Maliepaard was afgelopen weekend de verrassende naam op het traditionele Formule Ford Festival op Brands Hatch. Het 18-jarige racetalent werd afgelopen jaar al tweede op dit officieuze wereldkampioenschap Formule Ford en ging dit keer voor de winst. Dat het niet gemakkelijk zou worden wist Maliepaard ook van tevoren. Toch zat hij direct bij de toptijden.
Lees meer...

17 oktober 2009 - Chris Maliepaard verrassende naam op Formule Ford Festival

Na een succesvol jaar in de Britse Formule Ford met een derde plaats in het kampioenschap in 2008, stapte Chris Maliepaard dit jaar in een BRL Light bij Team Fanzonely. Dit weekend is de talentvolle 18-jarige coureur een verrassende naam op de startlijst van het Formule Ford Festival.
Lees meer...

12 oktober 2009 - Zandvoortse Finaleraces nog geen finale voor BRL Light

De Finaleraces op Zandvoort waren nog geen finale voor het BRL Light kampioenschap. Integendeel, de negen punten voorsprong die Fanzonely Jong Talent Chris Maliepaard had, zijn geslonken naar vijf punten voorsprong. Maliepaard won de eerste race, maar behaalde weinig punten in race twee. Christian Dijkhof werd elfde en zevende.
Lees meer...

2 oktober 2009 - Fanzonely blikt vooruit in nieuwe Auto Review

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Auto Review in de winkelschappen. In het blad staat een uitgebreid interview met Fanzonely teambaas Ruud Hartvelt. Er wordt vooral gesproken over de Fanzonely Speed Academy en het Jong Talent Programma, maar er wordt ook vooruit geblikt.
Lees meer...

28 september 2009 - Fanzonely & HTS Autotechniek met "gave" raceauto op Techniekdag

In de week van 28 september t/m 2 oktober 2009 vindt in de regio Nijmegen voor de tweede keer de Week van de Techniek plaats. De week begon met een groots opgezette Techniekdag op zaterdag 26 september in en om het Huygensgebouw van de Radboud Universiteit Nijmegen. Fanzonely was namens de HTS Autotechniek Arnhem aanwezig met een "gave" BRL Light raceauto.
Lees meer...

14 september 2009 - Chris Maliepaard verovert kampioenschapleiding BRL Light

Racetalent Chris Maliepaard heeft afgelopen zondag de leiding veroverd in het BRL Light kampioenschap. Op het circuit van Zolder pakte het 18-jarige Fanzonely Jong Talent een overwinning en tweede plaats. Teamgenoot Christian Dijkhof maakte het succes van Team Fanzonely compleet door in de kwalificatie bijna vier seconden van zijn snelste rondetijd af te rijden en beide races op zondag als zesde over de streep te komen.
Lees meer...

21 augustus 2009 - RaceXpress-reporter in FD BRL Light: "Ik hou niet van achtbanen!"

Donderdag 6 augustus vond op het Belgische circuit van Zolder een testsessie van het World Touring Car Championship plaats. RaceXpress-verslaggever Casper Bekking kreeg de unieke mogelijkheid om zowel in de Chrevolet Cruze als de BRL Light naast de coureur plaats te nemen en beide bolides te vergelijken tijdens enkele hotlaps op het Belgische voormalige F1-circuit.
Lees meer...

12 augustus 2009 - Wildcard voor Fanzonely's FD BRL Light op gesloten WTCC testdag

Terwijl de meeste BRL Light teams al vertrokken waren naar Assen voor de Rizla Racing Day, testte het Jong Talent Team van Fanzonely donderdag 6 augustus haar FD BRL Light op het Belgische circuit van Zolder.
Lees meer...

10 augustus 2009 - Team Fanzonely breidt prijzenkast uit tijdens Rizla Racing Day

Fanzonely mag terugkijken op een succesvolle Rizla Racing Day op het TT-circuit van Assen. Chris Maliepaard behaalde voor het tweede weekend op rij een full score, terwijl Christian Dijkhof en Marijn van Kalmthout het publiek op de banken kregen met schitterende acties op de baan.
Lees meer...

16 juli 2009 - Fanzonely levert scrutineeringtalent aan DTM en Formule 3

Komend weekend brullen de V8 motoren van Audi en Mercedes weer door de Zandvoortse duinen als de DTM te gast is op het circuit aan de Noordzeekust. Op verzoek van Circuit Park Zandvoort is Fanzonely dit weekend ook van de partij.
Lees meer...

6 juli 2009 - Ontketende Chris Maliepaard pakt ‘maximum score’ in Assen

De Formido Midzomerraces op het TT-circuit van Assen zullen in het geheugen van BRL Light Team Fanzonely blijven staan als één van de meest succesvolle raceweekenden. “Een weekend uit het boekje”, merkte Chris Maliepaard terecht op.
Lees meer...

15 juni 2009 - Fanzonely pakt dubbel podium tijdens Masters of Formula 3

Fanzonely Jong Talent Chris Maliepaard heeft tijdens de Masters of Formula 3 in Zandvoort twee keer plaatsgenomen op het ereschavot. De talentvolle coureur werd twee keer tweede. Ook Christian Dijkhof kende een succesvol weekend met een vijfde en achtste plaats: "mission accomplished".
Lees meer...

5 juni 2009 - Nieuwe website Fanzonely online!

Team Fanzonely heeft een nieuwe website gelanceerd. Brand, Marketing & Media Coordinator Stefan van den Boom: "we zijn blij met de compleet nieuwe look, die samen met onze webpartner Site-supply tot stand is gekomen." De website biedt daarnaast ook nieuwe interactieve mogelijkheden.
Lees meer...

30 april 2009 - Koninginnedag begint fantastisch, maar eindigt met drama

Fanzonely vierde Koninginnedag in het Apeldoornse Oranjepark, waar het bezoek kreeg van de Koninklijke familie. Studenten van de HTS Autotechniek, ROC Aventus en de TU Eindhoven vertelden hen over de projecten die zij op dit moment uitvoeren.
Lees meer...

27 april 2009 - Chris Maliepaard sensationeel, maar ziet droomdebuut in rook opgaan

Team Fanzonely heeft een valse start gemaakt in het eerste raceweekend van het BRL seizoen. Op het circuit van Zolder boekte het team weliswaar de eerste overwinning van de BRL Light, maar technische malheur bezorgde het team een fikse domper.
Lees meer...

21 april 2009 - Chris Maliepaard Fanzonely Jong Talent 2009

Slechts enkele dagen voor de eerste Benelux Racing League race van het seizoen maakt raceteam Fanzonely het nieuwe Jong Talent 2009 bekend. Niemand minder dan British Formula Ford topper Chris Maliepaard neemt dit seizoen plaats achter het stuur van de traditionele BRL Light nummer 40.
Lees meer...

16 april 2009 - Koninginnedag: Koninklijke familie bezoekt Fanzonely

MAARSBERGEN/ APELDOORN - Dat de Koninklijke familie dit jaar Koninginnedag viert in Apeldoorn was bij velen al bekend. Het dagprogramma werd echter pas onlangs bekend gemaakt. “En wij zijn er bij!”, vertelt Fanzonely eigenaar Ruud Hartvelt trots.
Lees meer...

25 maart 2009 - Fanzonely & Innovam met Pitstop Challenge op AutoRAI

Tijdens de AutoRAI van 1 t/m 11 april staat Fanzonely op de stand van Innovam. Samen zullen zij jongeren enthousiasmeren voor het vak van autotechnicus/ carrosseriebouwer en schadehersteller. De echte enthousiastelingen kunnen meedoen aan een snelle Pitstop Challenge.
Lees meer...

9 maart 2009 - WEK: Final 4 wordt Final 3 voor Fanzonely BRL Light

De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeggen ze wel eens. Een ogenschijnlijk probleemloze race eindigde met vuurwerk.
Lees meer...

26 februari 2009 - Innovam en Fanzonely met Speed Academy het land in

Innovam, het kennis- en opleidingscentrum van de mobiliteitsbranche, en “opleidingsraceteam” Fanzonely zijn een samenwerking gestart. Centraal staat Fanzonely's opleidingsinitiatief de Speed Academy.
Lees meer...

13 februari 2009 - Column Frans Verschuur: lang racen of geld verbranden

"Als coureur pur sang wil je maar een ding: een leven lang racen. Daarom is het mijns inziens erg onverstandig om, als je geen supertalent bent, in een internationaal formuleveld te stappen."
Lees meer...

9 februari 2009 - WEK: Slijtageslag nekt ook Fanzonely’s “formuleauto”

De 4 uur van Zandvoort van zondag 8 februari werd een ware slijtageslag voor veel deelnemers, waarvan ook Team Fanzonely de handdoek in de ring moest gooien. De auto kreeg echter wederom lovende kritieken.
Lees meer...

6 januari 2009 - Fanzonely zoekt BRL Light kampioen

Racetalent opgelet! Het Fanzonely Jong Talent Programma is op zoek naar het Jong Talent 2009. Aanmelden kan tot 25 januari a.s.
Lees meer...

5 januari 2009 - Primeur Fanzonely BRL Light: “deze auto is super!”

Het debuut van Fanzonely’s BRL Light upgrade in de Nieuwjaarsrace van afgelopen weekend was zeer succesvol, ondanks dat de omgetoverde BRL Light een half uur voor de finishvlag stilviel.
Lees meer...

2008

30 december 2008 - Primeur Fanzonely Development project tijdens nachtrace

“Knallend het nieuwe jaar in”, moet Fanzonely teambaas Ruud Hartvelt gedacht hebben bij de inschrijving van de Talent Development Car voor de WEK Nieuwjaarsrace.
Lees meer...

13 november 2008 - Career Day besluit zeer geslaagde event marathon

Met de Jet-Net & Universum Career Day in The Convention Factory in hartje Amsterdam kwam een einde aan een zeer geslaagde evenementenreeks van Fanzonely. In slechts één week tijd deed Fanzonely drie evenementen aan.
Lees meer...

27 oktober 2008 - Team Fanzonely behaalt runner-up positie

Niels Hartvelt heeft tijdens de Finaleraces op het circuit van Zandvoort zijn tweede plaats veiliggesteld. Marijn van Kalmthout ging er met de BRL Light titel vandoor na twee kletsnatte races.
Lees meer...

21 oktober 2008 - Alles of niets tijdens Finaleraces!

Met de Finaleraces van komend weekend in het vooruitzicht en twaalf punten achterstand in het BRL Light kampioenschap is de kans op de titel voor Team Fanzonely klein, maar niet onmogelijk. Pakt Niels Hartvelt alsnog de titel?
Lees meer...

7 oktober 2008 - A1GP: Simon Knap redt eer Team Fanzonely

In een drijfnat A1GP weekend redde Simon Knap de eer voor Team Fanzonely. Met een schitterende overwinning in de regen sloot het team het weekend af.
Lees meer...

30 september 2008 - Fanzonely voorop in populaire BRL Light klasse

Team Fanzonely komt met vier BRL Lights in actie tijdens het veelbesproken A1GP weekend op Zandvoort. Naast vaste waarden Maarten Overdijk en Niels Hartvelt nemen ook Simon Knap en Christian Dijkhof plaats in Fanzonely’s Lights.
Lees meer...

16 september 2008 - Dubbel podium, forse straffen en startchaos

De Zolder Truck Grand Prix is voor BRL Light team Fanzonely met gemengde gevoelens afgesloten. Knap nam twee bekers mee naar huis, Hartvelt ziet voorsprong slinken, Overdijk zorgt voor verrassing.
Lees meer...

9 september 2008 - Met sterke line-up naar Truck GP

Team Fanzonely vertrekt komend weekend met een ijzersterke line-up naar Zolder om in actie te komen tijdens de Zolder Truck Grand Prix. Het BRL Light team voegt de kersverse Formule Ford kampioen Simon Knap toe aan de equipe.
Lees meer...

13 augustus 2008 - Niels Hartvelt verstevigt koppositie

Niels Hartvelt heeft tijdens de Masters of Formula 3 zijn leiding in het BRL Light klassement verstevigd.
Lees meer...

14 juli 2008 - Hartvelt klassementsleider, Knap geeft visitekaartje af

Slechts één week na de winst in Assen vertrok Team Fanzonely, uitkomend in de BRL Light klasse, naar de Duitse Eifel. De Benelux Racing League was uitgenodigd om als main support klasse van de Truckstar Grand Prix aan de start te verschijnen.
Lees meer...

6 juli 2008 - Fanzonely boekt eerste overwinning seizoen

De eerste overwinning van Team Fanzonely in het seizoen 2008 is binnen. Niels Hartvelt wist de eerste race van het Dutch Power Pack Festival op Assen te winnen in de BRL Light klasse.
Lees meer...

2 juli 2008 - BRL Light debuut Simon Knap na talentenwissel Fanzonely

De Benelux Racing League staat een druk programma te wachten met races op het tt-circuit Assen en de Nürburgring. Team Fanzonely staat in wisselende samenstelling aan de start met twee volledig nieuw opgebouwde bolides.
Lees meer...

13 mei 2008 - De kop is eraf, de motor eruit

De kop is er weer af. De Pinksterraces op het circuit van Zandvoort waren het toneel voor de eerste twee races van de Benelux Racing League.
Lees meer...

9 mei 2008 - Hoeveel onontdekte Schumachers en Hamiltons lopen er rond?

Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat het voor de Formule 1 zou betekenen als Ayrton Senna, Michael Schumacher of nu Lewis Hamilton die ene sponsor niet hadden gevonden?
Lees meer...

10 april 2008 - Fanzonely breidt Jong Talent Programma uit

Na drie succesvolle jaren heeft Fanzonely besloten haar Jong Talent Programma dit jaar verder uit te breiden.
Lees meer...

18 februari 2008 - Zoektocht naar Jong Talent 2008 gestart!

Met een nieuw, spectaculair seizoen in het vooruitzicht start Team Fanzonely voor het vierde jaar op rij haar zoektocht naar het Jong Talent 2008.
Lees meer...

21 januari 2008 - Jong Talent Programma levert wederom Young Professionals af

Tijdens het BRL Light seizoen van vorig jaar werden HTS-Autotechniek studenten Rutger Jenner en Florenzo Maas verkozen tot Jong Talent Engineers van 2007.
Lees meer...

4 januari 2008 - Team Fanzonely met Formule Ford-toppers in 'Night Race'

Op 5 en 6 januari vindt op circuit Zandvoort een unieke Endurance Race plaats. Voor het eerst in de lange geschiedenis van Circuit Park Zandvoort wordt er met een veld van ruim veertig auto's onder het volledig zwarte zwerk gereden.
Lees meer...

2007

7 november 2007 - Team Fanzonely met BRL Light in WEK

Team Fanzonely, in de zomermaanden actief in het BRL Light kampioenschap, gaat het Winter Endurance Kampioenschap rijden met een van haar BRL Light raceauto’s. Het team werkt samen met KTG Racing.
Lees meer...

22 oktober 2007 - Seizoen geëindigd, project door-ontwikkeling BRL Light 2008 gestart

Afgelopen weekend vond voor de Benelux Racing League al weer het laatste raceweekend van dit seizoen plaats. Tijdens deze seizoensafsluiter op Zandvoort kwam Team Fanzonely in actie in de BRL Light klasse met Michel Schaap en Femke Terpstra.
Lees meer...

1 oktober 2007 - Team Fanzonely beleeft succesvol A1GP weekend

Evenals vorig jaar startte het A1GP seizoen in Zandvoort. Ook dit jaar was de Benelux Racing League weer aanwezig om het publiek te vermaken met spectaculaire races.
Lees meer...

3 september 2007 - Hard werken beloond met podium

Binnen één week deed de Champ Car World Series de circuits van Zolder en Assen aan. De Benelux Racing League reisde met deze Amerikaanse klasse mee als supportklasse.
Lees meer...

27 augustus 2007 - Goed gevoel overheerst na Belgian Champ Car weekend

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, de Belgian Champ Car Grand Prix vond plaats op het circuit van Zolder. De BRL was hier aanwezig als supportklasse en vermaakte het aanwezige publiek met veel close-racing en spektakel.
Lees meer...

13 augustus 2007 - Engineers laten teamwork zien na ongeluk Michel Schaap

De Rizla Racing Days die afgelopen weekend op het circuit van Assen werden gehouden leverden Team Fanzonely niet de gewenste resultaten op.
Lees meer...

8 augustus 2007 - Voorbeschouwing Rizla Racing Days + A1GP prijsvraag

Komend weekend staan de Rizla Racing Days weer op het programma op het circuit van Assen. Na de laatste races op het circuit van Spa-Francorchamps is Fanzonely gebrand op sportieve revanche.
Lees meer...

20 juli 2007 - Michel Schaap stelt af, lichten op groen voor Femke Terpstra

Woensdag werkte Team Fanzonely haar laatste test af op het circuit van Assen voor de Rizla Racing Days.
Lees meer...

20 juni 2007 - Fanzonely zeer competitief op Spa

Na twee podiumplaatsen op circuit Zolder tijdens het eerste BRL raceweekend is Team Fanzonely erop gebrand om op Spa Francorchamps wederom een goed resultaat neer te zetten.
Lees meer...

21 mei 2007 - Fanzonely behaalt 2 podiumplaatsen tijdens seizoensopener

Na een winterstop van 6 maanden is het raceseizoen van de Benelux Racing League begonnen.
Lees meer...

12 mei 2007 - Fanzonely presenteert Driver Line Up 2007

Een week voor de openingsraces van de Benelux Racing League in Zolder presenteert Fanzonely haar volledige Driver Line Up 2007. Het team testte maandag op circuit Assen...
Lees meer...

4 mei 2007 - Panman en Terpstra doen ervaring op in Zandvoort en Zolder

De Zolder Truck Grand Prix komt als seizoensopener voor de Benelux Racing League steeds dichterbij.
Lees meer...

23 maart 2007 - Fanzonely presenteert Jong Talent 2007

Na enkele maanden winterstilte draait het Fanzonely Jong Talent Team weer op volle toeren. Maar liefst vijfentwintig jongelingen zetten zich momenteel in voor Fanzonely’s kampioenschapsjacht in 2007.
Lees meer...

23 februari 2007 - Fanzonely test nieuwe achterwielophanging met WTCC

Maandag 19 februari 2007 10.00 uur, de zwart-witte Fanzonely BRL-Light rijdt de Zandvoortse pitstraat uit, met daarachter een helblauwe Chevrolet en een witte BMW uit het World Touring Car Championship.
Lees meer...

2006

31 oktober 2006 - Teamwork brengt Freebird runner-up positie

Het Fanzonely Jong Talent Team heeft het seizoen met een overwinning afgesloten. Het kampioenschap werd pas in de laatste ronde beslist.
Lees meer...

5 oktober 2006 - BRL wacht spannende ontknoping na A1GP

Met slechts 1 punt verschil tussen de #1 en 2 bij de V6'en en 3 bij de Lights, past tijdens de Finaleraces de naam BRL-Fight misschien beter.
Lees meer...

14 september 2006 - Verslag Zolder Truck GP

Dick Freebird had een goed weekend en is flink ingelopen op de leider in de stand om het kampioenschap.
Lees meer...

16 augustus 2006 - Drukbezochte Rizla Racing Days met 60.000 bezoekers!

Na een enerverend weekend op de Nurburgring vertrok het Jong Talent Team naar Assen voor de Rizla Racing Days.
Lees meer...

26 juli 2006 - Hectiek en drama op de Nurburgring

Onder het toeziend oog van 185.000 mensen zorgde Team Fanzonely voor een spannend spektakel.
Lees meer...

10 juli 2006 - Talent wint overtuigend Super Prix Zolder

In een raceweekend om lang over na te praten is jong talent Dick Freebird erin geslaagd de eerste overwinning van dit seizoen van het Fanzonely team binnen te halen.
Lees meer...

18 juni 2006 - Gedegen voorbereiding Team Fanzonely op Super Prix

Verslag van de voorbereidingen van het Fanzonely team op de Super Prix van Zolder (B).
Lees meer...

6 juni 2006 - Verslag pinksterraces Zandvoort 2006

Na de succesvolle seizoensopening op het TT-circuit Assen gaf het pinksterweekend de nodige verassingen...
Lees meer...

15 mei 2006 - Verslag openingsrace Assen 2006

Na maanden van voorbereiding was op 14 mei de seizoensopener van de ELF BRL op circuit Assen een feit...
Lees meer...

1 februari 2006 - Kalender Fanzonely 2006

Hier vindt u de kalender met de activiteiten waarbij Fanzonely aanwezig is!
Lees meer...

2005

18 oktober 2005 - JONG TALENT TEAM KAMPIOEN BRL-Light 2005

Het moest het weekend gaan worden van erop of eronder. BEKIJK HIER DE RACES RE-LIVE TERUG
Lees meer...

20 september 2005 - Zinderende actie en morele dubbele winst tijdens Trophy of the Dunes.

Het raceweekend voor het Jong Talent Team had haar aanvang op maandag- en dinsdagavond... BEKIJK HIER DE RACES RE-LIVE TERUG!
Lees meer...

4 september 2005 - Cesco Pastorelli onderstreept zijn talent nogmaals!

Afgelopen weekend werden op de Nürburgring de 9de en 10de race van het BRL-light kampioenschap verreden.
Lees meer...

14 augustus 2005 - Fanzonely Jong Talent Team schrijft geschiedenis.

De afgelopen tijd is zeer hectisch geweest. Voorafgaand aan Assen gaf het team acte de presence bij Rotterdam Racing, bovendien moest er nog een en ander gebeuren aan de BRL-Light.
Lees meer...

1 augustus 2005 - Fanzonely Jong Talent Programma schakelt over naar tweede versnelling.

Het seizoen is alweer een aantal races oud en het Fanzonely Jong Talent Programma draait op volle toeren...
Lees meer...

20 juli 2005 - Fanzonely ontwikkelt BRL Light spec 2006

De 'BRL-Light' (www.brllight.nl) is Nederlands jongste raceklasse. De BRL Light is een ultralichte raceauto, weegt slechts 825 KG, en wordt aangedreven door een Ford-Duratec 2.3L motor met 240 PK....
Lees meer...