Menu

Fanzonely Jong Talent Programma schakelt over naar tweede versnelling.

1 augustus 2005

Fanzonely Jong Talent Programma schakelt over naar tweede versnelling.

Het seizoen is alweer een aantal races oud en het Fanzonely Jong Talent Programma draait op volle toeren. De combinatie van een aantal afstuderenden van de HTS-Autotechniek in samenwerking met Andre van de Burg van Racing Development werkt als een gesmeerde motor. Francesco Pastorelli doet een zeer goede job binnen en buiten het Talent Programma, iedereen is er dan ook zeer gebrand op om zo snel mogelijk te zien dat de jonge man naar het hoogste schavot van het podium mag klimmen. Want we zijn er al zo dichtbij geweest.

We zijn volop bezig om de nieuwe specificaties van de BRL Light voor elkaar te krijgen. Ook de nieuwe dikke body zal voor de iedereen een leuke verrassing worden, de presentatie en spectaculaire demo staan gepland tijdens de Finaleraces op circuit Zandvoort.

Rotterdam Racing op 7 augustus was voor het Jong Talent Team een uitstekende dag. Na een lange voorbereiding is met het HTS-Autotechniek Rally Team en de TU delft (eigenbouw Formuleauto’s) deelgenomen aan ‘Monaco aan de Maas’. Tijdens de ‘Warm-Up’ werden de auto’s op de baan losgelaten voor het oog van honderd-duizenden uitzinnige autosport fans. Zelfs tijdens demonstraties laat Francesco Pastorelli zien dat hij een coureur is die uit het goede hout is gesneden. Alle race fans gingen compleet uit hun dak om te zien wat de jonge hond allemaal met de BRL-Light van het Fanzonely Jong Talent Programma deed. Op de paddock was de belangstelling voor ons groot, veel mensen kwamen kijken, en er werd uitvoerig verteld hoe het programma voor de Talenten nu draait.

Het was een mooi weekend, maar het volgende evenement staat al direct weer voor de deur. Aankomend weekend 13/14 augustus worden er in Assen de zevende en achtste rondes van het BRL-Light kampioenschap verreden. In de aanloop wordt er nog flink gesleuteld, de raceauto zal op woensdag a.s. al naar het circuit vertrekken. Donderdag zal er met het gehele team en Cesco getest gaan worden om de perfecte set-up te vinden voor Assen. Racing Development zal ook van de partij zijn om het Jong Talent programma te ondersteunen.

Voor de race fans die geïnteresseerd zijn in de DTM hebben wij een aantrekkelijk aanbod. De dagen op 26,27 en 28 augustus kunt u bijwonen in de Fanzonely´s VIP-box. Als bedrijf op exclusieve basis, of tezamen met meerdere bedrijven. Vanaf ons meeting point op het circuit zorgen wij voor persoonlijke begeleiding en vervoer naar de VIP-box. Een luxe warm buffet, het bezoek aan het Phoenix raceteam en ook de DTM-simulator zullen naast de overige actie bijdragen aan een onvergetelijke race dag voor u en uw bedrijf.

Voor meer informatie over het Fanzonely Jong Talent Programma kunt u kijken op www.jong-talent.nl, ook op www.fanzonely.nl vind u informatie over de DTM en Fanzonely’s Branding Days op Zandvoort. Bellen kan natuurlijk ook, T:0343 437375

 

Meer nieuws...