Menu

Michel Schaap stelt af, lichten op groen voor Femke Terpstra

20 juli 2007

Michel Schaap stelt af, lichten op groen voor Femke Terpstra


Woensdag werkte Team Fanzonely haar laatste test af op het circuit van Assen voor de Rizla Racing Days, die in het weekend van 12 augustus op datzelfde circuit op het programma staan. Michel Schaap heeft in goed overleg met zijn engineers diverse afstellingen getest. Over drie weken zal blijken of dat is gelukt, in de BRL maken tienden van een seconde namelijk het verschil tussen een hoge of lage klassering.

Tijdens de (gratis) Rizla Racing Days vinden de vijfde en zesde race uit het BRL Light kampioenschap plaats, waarin Michel Schaap momenteel op de derde positie staat.

Voor Femke Terpstra staan de lichten op groen. Vanaf het komende raceweekend neemt zij voor de rest van het seizoen plaats in haar Fanzonely BRL Light. Ze is erop gebrand een goed resultaat neer te zetten in deze competitieve klasse, daarbij ondersteund door persoonlijke sponsor 2Produce. Femke Terpstra testte gisteren op bekend terrein; zij behaalde hier eerder haar racelicentie en twee overwinningen in de Mini Cooper Cup.

Na twee raceweekends in België komt de BRL weer naar Nederland. De vier gereden races zorgden voor veel spektakel, noteer daarom 10, 11 en 12 augustus vast in uw agenda. Overigens is Team Fanzonely met de BRL na de Rizla Racing Days al snel weer terug op het Drentse circuit als de raceklasse te gast is tijdens de Dutch Champ Car Grand Prix.

Team Fanzonely wordt ondersteund door:
Fanzonely - Dunlop - HTS-Autotechniek - 2Produce - Koni - BRL Association

 

Meer nieuws...