Menu

Voorbeschouwing Rizla Racing Days + A1GP prijsvraag

8 augustus 2007

Voorbeschouwing Rizla Racing Days + A1GP prijsvraag

 

Komend weekend staan de Rizla Racing Days weer op het programma op het circuit van Assen. In een gevarieerd programma met onder andere Superkarts, motoren en de ATS Formule 3 Cup komt ook Team Fanzonely in actie in het BRL Light kampioenschap. Na de laatste races op het circuit van Spa-Francorchamps is het team gebrand op sportieve revanche.

Vanaf de Rizla Racing Days bestaat Team Fanzonely voor 100% uit debuterende coureurs in de BRL Light. Femke Terpstra is daar één van. Ze maakt dit weekend haar debuut in de Fanzonely BRL Light auto met startnummer 65. De 21-jarige inwoonster van Berkel en Rodenrijs staat te springen om haar eerste race in de BRL Light te rijden op het Drentse circuit en is gemotiveerd om te laten zien wat ze kan. Na ervaring in onder meer de kartsport en Mini Cooper Cup richt ze zich nu volledig op de BRL Light, daarbij ondersteund door 2Produce.

Michel Schaap staat op dit moment 3e in het kampioenschap achter Henry Zumbrink en Marijn van Kalmthout. Een uitstekend resultaat voor de ervaren debutant in deze competitieve klasse. Na de teleurstellende tweede race in Spa-Francorchamps, waarin hij zijn leidende positie verloor na een race-incident, is hij klaar om in Assen voor de volle punten te gaan. Met de schitterende, rondenlange gevechten met Van Kalmthout en Zumbrink op Spa-Francorchamps in het achterhoofd staat het publiek dit weekend weer veel actie en spektakel te wachten.

Fanzonely Jong Talent Roy Panman kijkt ook uit naar de Rizla Racing Days. Op zijn thuiscircuit wil hij laten zien waar hij toe in staat is. Het 19-jarige talent uit Musselkanaal kan, ondersteund door HTS-Autotechniek Engineers Florenzo Maas en Rutger Jenner, met een goed resultaat grote stappen zetten in het klassement. Op de circuits van Zolder en Spa-Francorchamps liet hij al snelheid zien, maar kreeg enkele malen te maken met pech.

De komende periode wordt bepalend voor Team Fanzonely. Na de Rizla Racing Days op Assen volgen al snel weer de twee ChampCar events op Zolder en Assen. Daarna zal blijken hoe de verhoudingen in het BRL Light kampioenschap liggen.

Fanzonely stelt voor de A1GP op Zandvoort 2 VIP-arrangementen ter beschikking en schrijft een fotowedstrijd uit. Tijdens de Rizla Racing Days en de twee Europese Champ Car evenementen komen de BRL Lights van Fanzonely in actie. Maak jij tijdens een van deze races de beste foto van een of meerdere van de Fanzonely BRL Lights, dan win je een VIP-arrangement voor 2 personen tijdens de A1GP kwalificatie op het circuit van Zandvoort. Voor de eerste 25 inzendingen stelt teamsponsor 2Produce een schitterende zwarte 2Produce pet ter beschikking. Overigens kun je ook meedoen als je deze evenementen niet bezoekt. Klik hier voor meer informatie.

 

Team Fanzonely wordt ondersteund door:
Fanzonely - Dunlop - HTS-Autotechniek - 2Produce - Koni - BRL Association 

 

Meer nieuws...