Menu

Jong Talent Programma levert wederom Young Professionals af

21 januari 2008

Fanzonely Jong Talent Programma levert wederom Young Professionals af

 

Tijdens het BRL Light seizoen van vorig jaar werden HTS-Autotechniek studenten Rutger Jenner en Florenzo Maas verkozen tot Fanzonely Jong Talent Engineers van 2007. Zij kregen het gehele seizoen de Jong Talent auto onder handen en mochten laten zien wat ze waard waren. Na de Finaleraces was het seizoen nog niet afgelopen, voor hen begon toen de afstudeerperiode.

In het HTS-Autotechniek gebouw van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Arnhem testten ze de Fanzonely Jong Talent auto op een wegdeksimulator. In Nederland zijn slechts enkele van deze simulators beschikbaar, daarom werd er met veel trots en spanning naar uitgekeken. Donderdag 17 januari was het dan zover, beide engineers studeerden met succes af.

Tevens zijn er die dag opnames gemaakt voor de HTS-Autotechniek, ROC Aventus en Fanzonely, waarbij diverse Fanzonely teamleden een hoofdrol spelen. De opnames geven een technisch kijkje achter de schermen en laten zien wat er allemaal bij komt kijken en wat er van je verwacht wordt als je in een raceteam werkt en afstudeert.


Fanzonely wordt ondersteund door:
HTS Autotechniek Arnhem - ROC Aventus - Dunlop - Koni - BRL V6 association

 

Meer nieuws...