Menu

Zoektocht naar Jong Talent 2008 gestart!

18 februari 2008

Team Fanzonely start zoektocht naar Jong Talent 2008

 

Met een nieuw, spectaculair seizoen in het vooruitzicht start Team Fanzonely voor het vierde jaar op rij haar zoektocht naar het Jong Talent 2008. Francesco Pastorelli, Dick Freebird en Roy Panman waren eerder al actief binnen het Fanzonely Jong Talent Programma in de BRL Light klasse. Fanzonely organiseert jaarlijks een talentenjacht, waarvan de winnaar tegen een gereduceerd tarief de kans krijgt zich te bewijzen in één van de BRL Light raceauto’s van het team!

Karttalent

Ieder jaar overwegen veel jonge karters over te stappen naar de autosport. De BRL Light klasse is voor hen de ideale opstapklasse, omdat de klasse competitief, snel en budgettair zeer aantrekkelijk is. In de voorgaande jaren leverde de BRL Light daarom veel doorstromend talent op. Drie daarvan vonden via Team Fanzonely hun weg in de autosport. Binnen het team krijgen de instromende coureurs de ruimte hun talent verder te ontwikkelen. Zij worden daarbij begeleid met datalogging en krijgen ondersteuning van BRL Light coureur Niels Hartvelt op en buiten de baan.

Selectieronden

In verschillende selectieronden bekijkt Fanzonely welke coureur het meeste geschikt is voor het stoeltje in de Jong Talent Auto. Er wordt niet alleen beoordeeld op het talent op de baan, maar ook op persoonlijkheid en professionaliteit. Degene die het beste presteert op alle punten wint en mag zich een heel seizoen bewijzen binnen Team Fanzonely in de BRL Light klasse.

CV

Talenten die jonger zijn dan 21 jaar, ervaring hebben met een schakelkart, daarmee aantoonbare resultaten hebben behaald en bij aanvang van het raceseizoen in het bezit zijn van een racelicentie voor tourwagens kunnen tot en met zondag 24 februari hun cv achterlaten. Dus wil jij komend seizoen racen in de populaire BRL Light klasse en in actie komen tijdens spectaculaire evenementen in de Benelux? Schrijf je dan nu in!

 

Fanzonely wordt ondersteund door:
HTS Autotechniek Arnhem - ROC Aventus - Dunlop - Koni - BRL V6 association

 

Meer nieuws...