Menu

Met sterke line-up naar Truck GP

9 september 2008

Fanzonely met sterke line-up naar Zolder Truck Grand Prix


Team Fanzonely vertrekt komend weekend met een ijzersterke line-up naar Zolder om in actie te komen tijdens de Zolder Truck Grand Prix. Het BRL Light team voegt de kersverse Formule Ford kampioen Simon Knap toe aan de equipe na een succesvolle samenwerking eerder dit seizoen.

Knap werd afgelopen weekend kampioen in de Formule Ford. De eerste kampioen uit het Dutch Power Pack is voor het einde van het seizoen al niet meer te achterhalen na het kampioenschap vanaf het begin te hebben gedomineerd. Na een eerder uitstapje naar Team Fanzonely op de Nürburgring stapt Knap komend weekend dus weer in als Fanzonely Jong Talent. Een primeur voor het Fanzonely Racing Team, want nooit eerder bracht het team twee coureurs uit haar Jong Talent Programma in één weekend aan de start. Teambaas Ruud Hartvelt: “Na een uitbreiding van onze Speed Academy en het Jong Talent Programma voor jonge, talentvolle technici hebben we de ruimte voor twee Jong Talent coureurs. Simon Knap heeft op de Nürburgring laten zien direct vooraan mee te kunnen strijden. Zijn vaste engineers van KTG Racing prepareren zijn auto. Zij hebben tijdens het WEK veel ervaring met onze BRL Light opgedaan. Ik verwacht dan ook veel van dit weekend.” Publiek herkent Knap in de oude livery van Henry Zumbrink, de BRL Light kampioen van vorig jaar.

Naast Simon Knap komt dus ook Fanzonely Jong Talent Maarten Overdijk aan de start. Overdijk deed in zijn eerste weekenden in de BRL Light veel ervaring op, maar had pech op de beslissende momenten. “Jammer, maar ook dat is autosport”, vertelt Overdijk. “Maar elk weekend begin ik weer met frisse moed. Dus ook nu.”

Niels Hartvelt maakt de driver line-up compleet. De klassementsleider breidde tijdens de Masters op Zolder zijn voorsprong in het BRL Light kampioenschap uit. Op datzelfde circuit gaat hij voor niets minder dan ditzelfde resultaat.

 


Fanzonely wordt ondersteund door:
Dunlop - HTS Autotechniek Arnhem - ROC Aventus - Hamer Installatietechniek - Koni - BRL Association

 

Meer nieuws...