Menu

Fanzonely zoekt BRL Light kampioen

6 januari 2009

Fanzonely Jong Talent Programma zoekt BRL Light kampioen

 

Racetalent opgelet! Het Fanzonely Jong Talent Programma is op zoek naar het Jong Talent 2009. Voor het vijfde jaar op rij organiseert raceteam Fanzonely haar talentenjacht voor jong racetalent. Via de website van het team kunnen coureurs met ambitie in de autosport zich opgeven voor de eerste selectieronden die voor eind januari op het programma staan.

Professionele ondersteuning

De coureur die de selectieronden het beste doorstaat wordt het nieuwe Fanzonely Jong Talent. Tegen een gereduceerd tarief maakt dit talent zijn of haar opwachting in de BRL Light klasse, waarin hij of zij een heel seizoen uit zal komen in de traditionele nummer 40. Naast het racen tegen een gereduceerd budget krijgt het jonge talent vanuit het team professionele ondersteuning om zo stap voor stap het uiterste van zijn of haar kunnen te bereiken. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van datalogging en videoanalyse.

Selectieronden

Talenten die jonger zijn dan 21 jaar, ervaring hebben met een kart en/of raceauto, daarmee goede resultaten hebben behaald en bij aanvang van het seizoen in het bezit zijn van een Europese racelicentie voor toerwagens kunnen zich opgeven. Voldoe je aan de eisen, dan krijg je een uitnodiging voor de selectieronden. Hierin staan naast racetalent ook je professionaliteit en samenwerkingskwaliteiten centraal. Volg jij Francesco Pastorelli, Dick Freebird, Roy Panman en Maarten Overdijk op? Kijk dan nu voor meer informatie en het aanmeldformulier op deze website. Aanmelden kan tot uiterlijk 25 januari aanstaande.

 

Fanzonely wordt ondersteund door:
Dunlop - HTS Autotechniek Arnhem - ROC Aventus - Hamer Installatietechniek - Koni - BRL Association

 

Meer nieuws...