Menu

Nieuwe website Fanzonely online!

5 juni 2009

Nieuwe website Fanzonely online!

Team Fanzonely heeft een nieuwe website gelanceerd. Brand, Marketing & Media Coordinator Stefan van den Boom: "we zijn blij met de compleet nieuwe look, die samen met onze webpartners Site-supply en dmwebsites tot stand is gekomen." De website biedt daarnaast ook nieuwe interactieve mogelijkheden.

Nieuwe look, nieuwe mogelijkheden

"We werken al vanaf het begin samen met Site-supply, een leverancier van een eigen ontworpen cms-systeem (content management systeem) dat ons overal ter wereld in staat stelt om onze website gemakkelijk online te updaten", vertelt Stefan van den Boom. "Dat is voor een raceteam dat altijd onderweg is ontzettend handig. Bovendien heeft het cms diverse handige functies, zodat je zelf eigenlijk bijna niet hoeft te programmeren."

 

De oude vormgeving was inmiddels wat verouderd en is nu vervangen door een nieuwe "carbon-look" stijl. "Toen we in 2005 begonnen met het raceteam was ook Site-supply net gestart met hun cms-systeem. We maakten dan ook gebruik van een van de eerste vormgevingen. Inmiddels gaan we jaar vijf in en vonden we het tijd voor vernieuwing", vertelt Van den Boom. "Ook Site-supply heeft grote sprongen gemaakt en levert nu zelfs cms-websites aan alle Mercedes dealers in Nederland. Nadat ik een ontwerp had gemaakt voor Fanzonely's nieuwe website, verwachte ik eigenlijk een lijst met zaken die niet gemaakt konden worden. Maar tot mijn verbazing kon alles tot in detail worden uitgewerkt! Ik wil Ben Mets van Site-supply en Mark Damen van dmwebsites dan ook bedanken voor hun wederom geweldige werk en iedereen veel surfplezier wensen op deze website."

 

Met dank aan:

Meer over Site-supply opent in een nieuw venster >> 
Meer over dmwebsites opent in een nieuw venster >>

 

Meer nieuws...