Menu

Fanzonely blikt vooruit in nieuwe Auto Review

2 oktober 2009

Fanzonely blikt vooruit in nieuwe Auto Review

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Auto Review in de winkelschappen. In het blad staat een uitgebreid interview met Fanzonely teambaas Ruud Hartvelt. Er wordt vooral gesproken over de Fanzonely Speed Academy en het Jong Talent Programma waarin Fanzonely samen met de HTS Autotechniek Arnhem en ROC Aventus uit Apeldoorn jonge, talentvolle autotechnici een kans geeft om hun talenten te bewijzen in de autosport. Ook de successen van dit seizoen met Chris Maliepaard en Christian Dijkhof komen aan bod, evenals de doorontwikkeling van de BRL Light door studenten van de eerder genoemde scholen.

Maar er wordt ook vooruit geblikt. Er liggen namelijk enkele interessante kansen voor het talententeam in het verschiet. Wil jij weten welke? Dat lees je in de oktobereditie van de Auto Review.

 


BRL Light iets voor jou?

Ook in de Benelux Racing League staat het nodige te gebeuren. De BRL Light zal als snelle klasse ook volgend jaar weer op de bekende circuits te vinden zijn. Wil jij eens kennis maken met de brute kracht en strakke wegligging van de snelle, achterwiel aangedreven sprinter? Binnenkort organiseert Fanzonely weer testdagen voor nieuwe coureurs. Heb je interesse, meld je dan bij teambaas Ruud Hartvelt (naar contactpagina >>). 

 

Auto Review bestellen? opent in een nieuw venster >>

Fanzonely wordt ondersteund door:
Dunlop - HTS Autotechniek Arnhem - ROC Aventus - Hamer Installatietechniek - Koni - BRL Association

 

Meer nieuws...