Menu

Fanzonely met Simon Knap en Christian Dijkhof naar finale WEK

27 februari 2010

Fanzonely met Simon Knap en Christian Dijkhof naar finale WEK

Team Fanzonely komt zondag 7 maart met Simon Knap en Christian Dijkhof uit in de finale van het Winter Endurance Kampioenschap. De laatste vieruursrace, toepasselijk de Final 4 genoemd, vindt wederom plaats op het circuit van Zandvoort.

 

Opnieuw op jacht naar een podiumplaats

Simon Knap en Christian Dijkhof vormden al eerder het rijdersduo van Fanzonely in het Winter Endurance Kampioenschap. De traditionele Nieuwjaarsrace werd door het goed samenwerkende team bekroond met een tweede plaats in divisie II, de divisie met auto’s met een motorinhoud tot drie liter. Een podiumplaats is op zondag 7 maart opnieuw het doel.

De FD Focus Silhouette bracht het team tot nu toe twee podiumplaatsen en haalde alleen in de laatste race de finish niet. Een kapot differentieel bracht een einde aan een lange reeks van podiumplaatsen, maar zorgde er ook voor dat de titelkansen in het Winter Endurance Kampioenschap verkeken zijn. Die kansen waren zeker aanwezig, want de misgelopen winst in de vorige race zou Team Fanzonely de nieuwe lijstaanvoerder hebben gemaakt. Maar ook in de autosport win je met speculatie geen races. Tijd dus voor sportieve revanche in de Zandvoortse duinen.

 

Meer nieuws...