Menu

Partners

Partner worden van het Fanzonely Jong Talent Team

 

Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool. Waarom? Omdat de sport veel interessante prospects bereikt, uw merk een positieve impuls geeft en u de kans geeft een verpletterende indruk te maken op uw (potentiële) relaties en medewerkers. Voor informatie over sponsoring van Team Fanzonely download u hiernaast de sponsormap.

 

De voordelen in het kort:

- Gebruik van de Fanzonely Skybox op het circuitpark Zandvoort voor persoonlijke hospitality.
- Uw logo of bedrijfsnaam het gehele seizoen op de raceauto(s), teamkleding, racetrailer & website. 

- Maak indruk met de Fanzonely BRL Lights op uw bedrijfsevents.

- Deelname aan Branding Days, met o.a. rijvaardigheids-training en qualifying lap als passagier in de BRL Light!


Fanzonely denkt graag met u mee over een voor u passende sponsoring. Voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden kunt u contact opnemen met Ruud Hartvelt via: email of telefoon +31 (0) 343 43 73 75. 

 

opent in een nieuw venster

opent in een nieuw venster Download sponsormap (NL)

 

 

 opent in een nieuw venster

opent in een nieuw venster Download sponsormap (EN)

 

Partners van het Fanzonely Jong Talent Team

 opent in een nieuw venster


Een bedrijf met de roots in de autosport, opgezet door liefhebbers van bijbehorende geur, geluid en snelheid. Gegrepen door de in de autosport gewone inzet, focus en samenwerking. Gevoelig voor de medefanz en fanzones. Vanuit een VIP-Skybox met exclusieve kwaliteits-Hospitality.

opent in een nieuw venster  

Wereldwijde partnerships, wereldwijde reputatie. Dunlop, een onderneming die continu streeft naar perfectie. Als één van 's werelds toonaangevende banden-fabrikanten is Dunlop de motor achter nieuwe ontwikkelingen in banden-technologie.

 

 

opent in een nieuw venster

De HTS-Autotechniek is de oudste autotechnische opleiding in de Benelux en één van de weinige autotechnische opleidingen in Europa. Ons pand op de Arnhemse campus heeft een reputatie
als prachtig en modern schoolgebouw voor autotechniek. Met recht, een klasse apart!

 

 

opent in een nieuw venster

Racing-Development is gespecialiseerd in:
- Motorpreparatie
- Versnellingsbakreparatie of modificatie
- Wijzigingen in geometrie
- Design en constructie van onderdelen t.b.v. autosport
- Consultancy tijdens races of testen

Racing-Development is importeur van:
- Sadev raceversnellingsbakken

 

opent in een nieuw venster

Kantorenhuis de Merseberghen least kantoorunits en biedt een uniek concept voor de ondernemer die op zoek is naar volledig ingerichte en goed geoutilleerde werkplek met een hoge servicegraad. De kantoorkamers zijn bij uitstek geschikt voor doorstartende ondernemers.

 

 opent in een nieuw venster

Regionaal Opleidingen Centrum Aventus wil tot de beste behoren in het verzorgen van beroepsonderwijs en educatie aan jongeren en volwassenen. Hierbij hebben ook bedrijven en instellingen volop mogelijkheden hun kennis te delen en te verbreden. Alle activiteiten worden verricht in nauw overleg met klanten. Door de bundeling van opleidingen ontstaat een sterk en samenhangend geheel waarbinnen elke opleiding een eigen gezicht heeft.

 

opent in een nieuw venster

Hamer Installatietechniek wil maatschappelijk ondernemen en zich blijven onderscheiden in de projectrealisatie van de totale techniek door middel van een servicegerichte en slagvaardige organisatie waarbij kennis, inzet en durf de basis zijn. 

 

opent in een nieuw venster

Koni ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd specialty high quality en performance hydraulic shock dempers en systeem voor straat- en raceauto's, bussen, trucks, trailers en industriele applicaties.

 

 

opent in een nieuw venster  

Site-Supply biedt u een geavanceerd
content management systeem (cms) via
internet. Met dit cms kunt u de inhoud van uw website onbeperkt aanpassen. En dit geldt niet alleen voor de teksten, maar ook voor de menustructuur en de afbeeldingen. 

Site-Supply is zeer gebruiksvriendelijk, zodat u hiervoor geen technische kennis nodig heeft. Als u een brief kunt typen in Word, kunt u aan de slag met site-supply. 

opent in een nieuw venster

Innovam, hèt kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche.

Nieuwe technieken, verscherpte milieueisen en een steeds kritischer consument: de mobiliteitsbranche verandert voortdurend. Innovam wil deze ontwikkelingen in een vroeg stadium onderkennen en analyseren, en oplossingen op maat aanreiken. Daarbij streven we naar kennisvergroting, verdere professionalisering van de sector en een hoger rendement voor de gehele bedrijfstak.

 

opent in een nieuw venster

 

Vormgever Mark Damen van dmwebsites zette Fanzonely's site-ontwerp in no-time om in een gemakkelijke cms-omgeving. Meer weten over de mogelijkheden die dmwebsites biedt? Klik dan op het bovenstaande logo.

 

 

opent in een nieuw venster  

 

Fotograaf Bart van Dinten is op het gebied van fotografie van alle markten thuis. Van landschap tot macro en van portret tot sport fotografie. Bart maakte ook voor Fanzonely al een aantal mooie kiekjes. Meer over Bart van Dinten fotografie vindt u op zijn website. Klik op het logo hierboven.