DTM

Deutsche Tourenwagen Masters

 

De DTM is jaarlijks één van de top-evenementen op Circuitpark Zandvoort. Met bijna 80.000 toeschouwers is de DTM een zeer populaire klasse, mede dankzij inbreng uit het verleden van Christijan Albers, Patrick Huisman en Jeroen Bleekemolen. Dikke Mercedesen en Audi's strijden bumper-aan-bumper om de titel. Zandvoort is al jaren een vast onderdeel van de DTM-kalender. Beslissende races en een fantastisch support-programma maken van de DTM een evenement dat u niet mag missen.

Het DTM kampioenschap

Het DTM kampioenschap bestaat uit alleen maar topcoureurs! Timo Scheider, Mattias Ekström, Bruno Spengler en Jamie Green maken het elkaar al jaren lastig op de baan. Met Garry Paffett, Paul di Resta, Ralf Schumacher en David Coulthard is aan (ex) Formule 1 rijders ook geen gebrek.

 

 

Fantastisch uitzicht vanuit VIPbox 

 

  

Kenmerkend voor de DTM klasse is het teamspel tussen de teams van Mercedes en Audi. Beide merken zetten alles op alles op het prestigieuze kampioenschap te veroveren. Teamstrategie, verrassende wendingen en harde gevechten op de baan zijn daarom eerder regel dan uitzondering. Voor het publiek is spectakel gegarandeerd. Wie dit jaar met de titel aan de haal gaat is daarom door niemand met veel zekerheid te voorspellen.

Formule 3 Euro Series

De DTM is een evenement dat geroemd wordt om onder andere zijn support-programma. Naast de spectaculaire Deutsche Tourenwagen Masters racen ook snelle Formulewagens. De Formule 3 Euro Series vormt een vast onderdeel van het programma. Let goed op de coureurs in deze klasse, want de kans is groot dat u ze over een paar jaar in de Formule 1 tegenkomt.

DTM-VIP treatment

Fanzonely biedt u de kans om dit spektakel van dichtbij mee te maken. U komt dichterbij de autosport dan u ooit bent geweest! Boek een VIP-arrangement voor de VIPbox op Circuit Zandvoort. U zit op de eerste rij bij de races, pitstops vinden op slechts enkele meters afstand plaats, u maakt een paddock- en pitwalk, stapt in de DTM-simulator en ervaart een dag om nooit te vergeten. Bovendien bestaat de mogelijkheid om even een kijkje in de keuken van een DTM team te nemen! (onder voorbehoud)

Kaarten bestellen

Bestel nu uw VIP-arrangement:
- vraag hier vrijblijvend een offerte aan
- of bestel telefonisch via +31 (0) 343 437375.

 

opent in een nieuw venster > Het officiele DTM tijdschema
opent in een nieuw venster > De officiële DTM website
opent in een nieuw venster > De officiële website van de Formule 3 Euro Series