Hospitality programma

Beleef de autosport van zeer dichtbij! 


Afhankelijk van uw wensen stelt Fanzonely een Hospitality programma samen, waarbij u van dichtbij in aanraking komt met de autosport. Medewerkers vertellen u alle ins en outs over de diverse locaties en activiteiten. U haalt het maximale uit uw bezoek.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een Hospitality programma. Vraag Fanzonely naar de mogelijkheden voor uw gezelschap.

Programma

Naast het kijken naar de races is er voor u als VIP veel meer te doen. Fanzonely stelt een speciaal programma samen waarbij u met uw relaties en/of medewerkers autosport beleeft. Alleen coureurs komen dichterbij dan u!

Aankomst

Na aankomst bij het Fanzonely meeting-point wordt u met een VIP-shuttle naar Fanzonely VIP box 19 gebracht. Deze luxe VIP Skybox is voorzien van een grote bar, monitoren met circuitbeelden en livetiming en een unieke DTM/F1 racesimulator waarin u zelf op Circuit Zandvoort kunt rijden! Vanuit de VIP-box heeft u een schitterend uitzicht over de pitstraat en het rechte stuk van het circuit. Pitstops vinden op enkele meters van u plaats.

Zelf racen in de DTM-simulator

Autosport is competitie, dit element wordt voelbaar in onze DTM- simulator. U neemt het tegen elkaar op met een ‘Qualifying lap’ op circuit Zandvoort. Wie is de meest talentvolle coureur?

Paddockwalk

De VIP-galerij grenst aan het paddock waar u bij Parc Ferme uitleg krijgt over het reglement en het belang van de technische commissie. U kunt alle raceklassen van dichtbij bekijken en foto's maken waar u maar wilt. De highlights van het circuit worden toegelicht, en de karakteristiek van de mooiste bochten.

Pitwalk

Een hoogtepunt is het pitstraatbezoek. U krijgt eerst uitleg over de regels die in de pitsstraat gelden, staat dan werkelijk overal vooraan en maakt alles van dichterbij mee dan u ooit geweest bent. Zeer bijzonder zijn de pitstopoefeningen tijdens de DTM, die u vanuit de pitstraat op "aanraakafstand" kunt volgen! Een zeer bijzondere ervaring.

Meet & greet!

Neem een kijkje achter de schermen bij een raceteam en krijg inzicht in alle activiteiten die nodig zijn om auto en coureur maximaal voor te bereiden op een race.

 

 

 

 

 

 

  

 

Catering

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de aanwezige catering die bestaat uit een koud en warm buffet. De bar is de gehele dag geopend, vanaf 16.00 uur serveren wij ook zwak alcoholische dranken.

Extra

Als u speciale wensen heeft op het gebied van catering, hotelovernachtingen e.d. neem dan contact op met onze VIP Hospitality afdeling via +31 (0)343 43 73 75.

Aan het einde van de dag keert u met een unieke ervaring weer huiswaarts. Kortom, een dag om nooit meer te vergeten! Vraag hier uw offerte aan >>